img

За нас

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ СИТОНА

Постоянно нарастващите изисквания на пазара налагат своевременно разширяване на предлаганите услуги. Ние отговаряме с непрекъснато дооборудване на базата с нова техника, като акцентираме върху обогатяване и усъвършенстване на използваните технологии. Стремим се непрекъснато да разнообразяваме продуктовата гама, като особено внимание обръщаме на продуктите-собствено производство.

25

Години
Опит
  • Експертност
  • Иновация
  • Надеждност
  • Качество
Безплатна консултация

+359887255436

img

Нашата История

Рекламна агенция „СИТОНА” започна дейност през 1998 г. като ателие за ситопечат и копирни услуги. За кратко време фирмата разшири своето пазарно присъствие, спечели доверието на клиентите и се утвърди като коректен и предпочитан партньор.

Екипът

Високо образовани специалисти с изключително добра подготовка, богат опит и професионално самочувствие. Неуморни, взискателни, вечно търсещи новото, различното, впечатляващото. Към своята работа се отнасяме с огромна любов и отговорност.

Tенденции

Стремим се да използваме нови и щадящи околната среда технологи и материали – мастила и бои на водна основа, рециклирани хартии, разграждащи се материали. Целта ни е да постигнем максимална производителност с минимум отпадъци и вредности

Предварителен анализ

Ние обсъждаме с клиента предназначението на всеки рекламен продукт, като предлагаме най-подходящата технология за печат върху съответната медия и най-подходящото цветово оформление – според целта и аудиторията, към която е насочен.

Готови ли сте за вашата следваща реклама?.

Ще се погрижим за вашата реклама! Разчитайте на нашия професионализъм.

КОНТАКТИ